IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен маникюр – Кортни Кардашян дава идея с брокат

21 ноември 2021 15 00

Много семпла и елегантна, точно за Коледа и Нова година

IStockphoto

Наскоро Кортни Кардашян показа, че кожените облекла отново са на мода, снимайки се с уникално манто в яркочервено. Разбира се, маникюрът ѝ в бадемовидна форма бе в същия тон. Но по-късно, излизайки на вечеря със своя годеник Травис, тя предпочете нещо по-семпло и елегантно – нокти с брокатен връх. И с тях ни вдъхнови за празници като Бъдни вечер, Коледа и Нова година, които идват съвсем скоро.

Риалити звездата сподели галерия със снимки, акцент на която е последният ѝ аутфит – къса рокля с дантела и тънки презрамки, както и кожен шлифер. На кадрите ноктите ѝ почти не се виждат, но нейният маникюрист – Ким Тронг издаде защо тя не е избрала нещо в черен цвят.

Френски маникюр със сив брокат – перфектен за празниците

Най-често Кортни е с класически монохромни нюанси, но в последно време те като че ли остават на заден план, изпреварени от нежен френски маникюр. И ето че последният път, когато тя е посетила своя салон в Лос Анджелис, е пожелала така наречените „сребърни върхове“ за плочките под формата на бадем.

Маникюристът на звездата споделя ноктите ѝ в по-близък плани уточнява, че е използвала млечен прозрачен гел за основа, като френските лунички, ако можем така да ги наречем, са с тона Silver Tree (много фин сребърен брокат).

Въпросният френски маникюр може да се комбинира както с тъмния тоалет на Кардашян, така и с по-официални дрехи с блясък, които мнозина ще облекат за Коледа и Нова година.

Освен Кортни, Кендъл Дженър и Бела Хадид са известните дами, които обичат този маникюр със сребристи върхове. С подобен, но доста по-обикновен, се появи и българката Мария Бакалова, отивайки на червения килим на наградите „Оскар“.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Супер ( преди 2 години )
Дори и с червена основа ще е супер за Коледа :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар